CAYAVARIPraktijk voor paranormaal genezen van mensen en dieren!

Een kennismaking met de persoon achter Cayavari.

free template

Ik ben Riet Berendsen-Kramer, alweer flink wat jaren getrouwd met Henk en onze huisgenoten zijn 3 lieve en mooie Heilige Birmanen, 2 poezen en 1 kater. We wonen in het mooie brabantse Oosterhout. Net zo als bijna ieder ander heb ik in de loop van de jaren een rugzakje verzameld. Dit rugzakje heeft me gevormd tot de persoon die ik nu ben. Empatisch, sociaal maar ook vastberaden om alles uit het leven te halen.Die vastberadenheid houdt me steeds overeind in de lastige periodes in mijn leven. Ik heb dan ook een belangrijk motto: Geef nooit op, hoe moeilijk het ook lijkt. Dit heeft mij altijd weer doen besluiten om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar mezelf weer te herpakken om verder te gaan. Ik weet nu na een lange weg dat ik hierin altijd gesteund werd en wordt door mijn spirituele begeleiders.

Hoe ben ik tot Cayavari gekomen?

Als kind zijnde al supergevoelig en heel intuitief. Ik voelde en zag van alles, maar kon dat toen geen plaats geven. In die tijd wist ik nog niets van het spirituele af. Later opgroeiend met wel een hele brede belangstelling hiervoor, maar pas echt tot ontwikkeling gekomen na een hele roerige periode in mijn leven.


Daarna ben ik cursussen gaan volgen voor mijn paranormale en spirituele ontwikkeling, en dit heeft er toe geresulteerd dat ik sinds 2008 mijn praktijk aan huis heb.


Deze cursussen zijn :

 • Omgaan met je paranormaal genezende vermogens
 • Intuitie en energie
 • Animal communication basis en verdiepingscursus
 • Cerridwen Celtic Healing, graad I en II
 • Verschillende workshops waaronder healingworkshops, trancereizen, ect. voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
 • Teaching the Living
 • Sinds een aantal jaren ben ik op een aantal spirituele beurzen in de omgeving te zien, wat heel leuk is om te doen, vanwege de laagdrempeligheid die mensen hier ervaren. Vanaf april 2013 werk ik ook voor Paranormal Society World als medium/investigator voor paranormaal en historisch onderzoek op diverse locaties. Dit is voor mij een leuke vervolgstap,maar ook een leerschool waarin ik me weer verder kan ontwikkelen. Hieruit zijn ook de energetische huisreinigingen uit voortgekomen die ik doe vanuit het Teaching the Living concept.


  Komende beurzen.

  Spirituele welnessbeurs de Blauwe Vlinder

  Zaterdag 24 mei van 10.00 tot 18.00 uur

  Voor korte consulten en info
  Zaal de Tussenpauz
  Kerkstraat 10
  4854 CE Bavel