CAYAVARIPraktijk voor paranormaal genezen van mensen en dieren!

Mediumconsulten.

free template

Deze consulten of readingen kunnen voor je zelf bedoeld zijn, als opstapje om weer verder te kunnen, maar ook als je een boodschap wilt krijgen van een geliefd persoon die overleden is. Het krijgen van antwoorden van overleden familie of vrienden geeft vaak belangrijke inzichten.

Healing

free template

Nadat ik de 1e paranormale cursussen gevolgd heb ben ik in aanraking gekomen met de Cerridwen Celtic Healing. Dit is het werken met de "oude Keltische energieën", en omdat ik de Keltische landen en de Keltische gebruiken zo mooi vindt was voor mij de keus gauw gemaakt om me in deze healing methode te gaan verdiepen en er mee te gaan werken, iets wat ik tot op heden nog steeds vol overgave doe. De energie van "De Oude Kracht" van het systeem Cerridwen Celtic Healing® werkt door in alles wat je doet. Ze zal je in situaties brengen, die nodig zijn om heel te worden. Je maakt kennis met onverwerkte stukjes, die in de diepte van lichaam en geest verborgen liggen. om deze te kunnen healen. Dan kun je worden wie je werkelijk bent: "De Oude Kracht is een "Oude Wijsheidsenergie. Deze haalt de Oude Wijsheid (innerlijk Weten en voelen) die in ieder mens verborgen ligt naar boven. ( Bron: Cerridwen Celtic Healing) Ik ben als healer een doorgeefkanaal die via mijn spirituele begeleiders energie mag doorgeven, degene die de healing ondergaat besluit zelf wat hij/zij hiermee doet. Tijdens een healing breng ik de energiepunten "de chakra's" weer in balans door me af te stemmen op de energie van de kosmos en jouw energie. Wat kunt u ervaren?

Soms helemaal niets, maar de meeste mensen merken dat het koud of warm wordt. Er een luchtstroom gevoeld wordt, kleuren zien, heel ontspannen worden, of er komen emoties los. Een healing werkt altijd na. Het is verstandig om na een behandeling veel water te drinken. Wat voor klachten kunnen behandeld worden? De meest uiteenlopende klachten.Wanneer u hierover meer wilt weten, neem dan vrijblijvend contact met me op. Dit kan via de telefoon maar ook via het contactformulier. Iets waar je al langere tijd klachten van hebt gaat het algemeen niet met ëën behandeling over, er zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Wanneer het niet mogelijk is om naar mijn praktijk te komen kan ik in overleg een afstandshealing doen. Er wordt dan een afspraak ingepland wanneer de healing het best uitkomt. Hierbij geldt: er wordt een afspraak ingepland wanneer ik je betaling heb ontvangen.

NB: Ik ben geen arts, dus ga met uw klachten eerst naar de huisarts.


Komende beurzen.

Spirituele welnessbeurs de Blauwe Vlinder

Zaterdag 24 mei van 10.00 tot 18.00 uur

Voor korte consulten en info
Zaal de Tussenpauz
Kerkstraat 10
4854 CE Bavel